در حالی ارتباط بین استفاده از شبکه های اجتماعی و بروز افسردگی مطرح می شود که به دنبال انجام یک مطالعه بزرگ این احتمال تقویت شد. این مساله از آن جهت در اولویت برای انجام این مطالعه قرار گرفت که میزان استفاده از سرویس های اجتماعی در آمریکا از سال 2005 و میزان  7% به میزان 65% در سال 2015 رسیده است. این به آن معنا است که از هر 10 آمریکایی حدود 7 نفر از آنها حداقل در یکی از شبکه های اجتماعی عضو می باشند.

این تحقیق توسط دانشکده پزشکی دانشگاه پیتزبورگ انجام شده است و تکمیل کننده مطالعات قبلی است که نشانگر اختلالات خواب و تشدید مشکلات فردی به دنبال استفاده از شبکه های اجتماعی بوده اند. در مطالعه حاضر پرسشنامه ای که حاوی سوالاتی مربوط به 11 شبکه اجتماعی محبوب بود در اختیار 1787 داوطلب بین سن های 19 تا 32 سال قرار گرفت. این شبکه ها عبارت اند از: فیس بوک، یوتیوب، توییتر، گوگل پلاس، اینستاگرام، اسنپ چت، ردایت، تامبلر، پینترست، واین و لینکداین. استفاده از ابزارهای سنجش دقیق افسردگی نیز از دیگر ویژگی های این مطالعه بوده است.

مطالعه نشان داد که آن دسته از شرکت کننده هایی که مکررا شبکه های اجتماعی خود را چک می کنند، 2.7 بار بیشتر از افراد دیگر دچار افسردگی می شوند. 

نویسنده مقاله می گوید: از آنجایی که شبکه های اجتماعی بخشی جدا نشدنی از زندگی ما شده اند، متخصصان بالینی نیز باید در این مورد با افراد صحبت کرده و آن ها را به سمت استفاده درست از این سرویس ها سوق دهند.

البته از نقاط ضعف این مطالعه این است که به تعیین علت دقیق افسردگی نپرداخته است. شاید بتوان گفت که افرادی که از ابتدا افسرده بوده و یا زمینه افسردگی را داشته اند، بیشتر به سمت استفاده از شبکه های اجتماعی متمایل بوده اند.

 

منبع: Depression and Anxiety journal

توضیح در مورد ژورنال: ژورنال فوق با ضریب اثرگذاری 4.4 در دسته ژورنال های معتبر روان پزشکی و روان شناسی می باشد. در آینده در همین وبلاگ در مورد ضریب اثر گذاری مفضلا صحبت خواهد شد.


دکتر محمود لطفی نیا اجتماعی ,شبکه ,مطالعه ,استفاده ,افسردگی ,بوده ,دقیق افسردگی ,قرار گرفت ,مطالعه بزرگ منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

احترام، اخلاق، ادب ایزیمیز alvandrah کرشمه شرکت خدمات آیروکس 02166068902 معرفی کالا فروشگاهی دانلود آهنگ های جدید